تاریخ ارسال : 1402/06/21
شیرینگ پک تونلی جهت بسته بندی کردن نایلونی و پلاستیکی محصولات مختلف در مکان های مختلفی اعم از صنایع غذایی و صنایع کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرد. از این دستگاه جهت پیچیدن نایلون به دور محصول مورد نظر از طریق گرما استفاده می شود. در این شرایط نایلون به دور محصول کاملا محکم می شود، و محصولات را نیز با یک شکل کاملا یک دست در کنار هم قرار می گیرند، و شما می توانید آن ها را راحت تر جا به جا کنید.
دستگاه شیرینگ تونلی گزینه ی مناسب برای بسته بندی انواع محصولات غذایی و کشاورزی می باشد، و بیشتر کاربرد را در صنعت، کارخانه ها و کارگاه ها دارند. نوع کارکرد این دستگاه به گونه ای می باشد، که شما می توانید با انتخاب دستگاه شیرینگ تونلی محصولات را به صورت پک بسته بندی کنید. در مورد نوع کارکرد این مدل از دستگاه بسته بندی باید بگوییم، که برای پیچیدن نایلون به دور محصول و محکم کردن آن نیاز به وارد کردن گرما دارید، تا بتواند نایلون شکل محصول را به خود بگیرد. زمانی که این اتفاق می افتد، نایلون را به دور محصول کاملاً محکم می شود، و نوع بسته بندی انتخابی به گونه ای می باشد، که محصولات شما را در کنار هم قرار بگیرند. انتخاب این نوع از بسته بندی به گونه ای می باشد، که شما بتوانید این بسته ها را بدون دردسر جا به جا کنید، و یا این که آن ها را به انبارهای نگهداری محصولات ارسال کنید. پس به طور کلی می توان گفت، که دستگاه شیرینگ پک تونلی محصولات را به گونه ای بسته بندی می کنند، که از ورود آلودگی، گرد و خاک، رطوبت به داخل بسته ها جلوگیری شود. پس اگر جزو افرادی هستید، که برای بسته بندی محصولات تولیدی خود به دنبال دستگاه شیرینگ هستید، پیشنهاد می کنیم، دستگاه شرینک پک تونلی را انتخاب کنید. این دستگاه این قابلیت را دارد، که شما بتوانید شیرینک کردن محصولاتی که حجم زیادی را دارند، را انجام دهید. نکته ی مهمی که باید به آن توجه داشته باشید، این است، که وزن شما برای بسته بندی توسط این دستگاه باید بالای 5 کیلو باشد.
با توجه به این که این دستگاه به نسبت دیگر مدل های دستگاه شیرینگ پک حجم بیشتری دارد، بیشترین کاربرد را در صنعت دارند، و گزینه ی مناسبی برای انتخاب در کارخانجات و کارگاه های بزرگ محسوب می شود. ولی باید به این موضوع هم اشاره کرد، که بیشتر کاربرد را در زمینه صنایع غذایی خواهد داشت. اغلب از این دستگاه برای بسته بندی محصولاتی مانند نوشابه و آب معدنی، جعبه، قوطی، بطری، مانند رب و تن ماهی، شیرینگ آب رادیاتور، شیرینگ بطری های عرقیات گیاهی و… استفاده می شود.
قیمت شیرینگ پک تونلی بسیار مهم است و عوامل مختلفی بر روی نرخ نهایی دستگاه تاثیر می گذارد. برخی از این عوامل به شرح زیر می باشند.
شیرزاد ماشین البرز در زمینه ی ساخت انواع دستگاه شیرینگ پک تونلی در حال فعالیت می باشد و می تواند با توجه به کسب و کار شما مدل مناسب را برای شما طراحی کند تا بعد از خرید دستگاه شیرینگ با مشکل رو به رو نشوید. این گروه صنعتی به غیر از ساخت دستگاه برای راه اندازی به شما کمک می کند و برای تمام محصولات خود گارانتی و خدمات پس از فروش در نظر گرفته است. کاربردی بودن این دستگاه به گونه ای می باشد که شما دیگر نگران مواردی که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم، نباشید.
جهت استعلام قیمت کافیست با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید و بعد از دریافت مشاوره نسبت به ثبت سفارش خود اقدام کنید.
برای این که بتوانید بهترین مدل دستگاه شیرینگ تونلی را برای خرید انتخاب کنید در ادامه به بررسی مهم ترین مواردی می پردازیم که به شما در انتخاب بهتر کمک می کند.
شیرینگ پک تونلی تمام اتومات مناسب برای بسته بندی محصولاتی می باشد، که از نظر شکل ظاهری دارای اندازه ی متوسط تا بزرگ هستند. شما می توانید با خرید این دستگاه محصولات تولیدی خود را به صورت تک عددی و چند عددی بسته بندی کنید. محصولاتی که قابلیت بسته بندی توسط دستگاه شیرینگ پک اتوماتیک برای شما فراهم می شود، شامل انواع کارتن ها، قوطی های کنسروی، بطری های فلزی و پلاستیکی، نوشیدنی و آب معدنی، میوه و سبزیجات و... می باشد.
در مورد نوع طراحی این دستگاه هم باید بگوییم، که مجهز به سیستم دوخت اتومات و نوار نقاله می باشد، و برای بسته بندی محصولات نیازی به دخالت دست و اپراتور ندارند. برای شروع کار خود با این دستگاه نیاز به تخصص خاصی ندارید، و تنها نیاز است، تا اپراتور فقط محصول یک عددی یا چند عددی را بر روی نوار نقاله دستگاه قرار دهد. دستگاه به صورت اتومات و خودکار نایلون شیرینک پلی اتیلن را دور تا دور محصول دوخت می زند، و با حرکت نوار نقاله محصول را به بخش تونل حرارتی شیرینک منتقل می کند. با توجه به این که نایلون شیرینک خاصیت جذب شوندگی دارند، با حرارت دیدن نایلون شکل محصول را به خود خواهد گرفت. بعد از اتمام مراحل ذکر شده محصول شرینک شده توسط نوار نقاله از دستگاه خارج می شود.
شیرینگ پک تونلی نیمه اتوماتیک از نظر نوع بسته بندی دارای عملکردی مشابه با مدل اتوماتیک را دارد، اما در یک مورد دارای تفاوت هستند. این موضوع هم در مورد عمل دوخت نایلون شیرینک به دور محصول می باشد، که برای انجام این کار به اپراتور نیاز است، که این کار را به صورت دستی انجام دهند. در مورد نوع عملکرد این دستگاه هم باید بگوییم، که در ابتدای کار باید اپراتور محصول مد نظر را بر روی دستگاه قرار دهد، و به صورت دستی نایلون شیرینگ را توسط سیستم دوخت دستگاه، دوخت زده، و بعد از آن دستگاه توسط نوار نقاله محصول را به داخل تونل حرارتی منتقل می کند. با ورود به این بخش نایلون شیرینگ حرارت می بیند، و شکل محصول را به خود می گیرد، و در نهایت محصول به صورت پک در اختیار شما قرار داده می شود.
دستگاه شیرینگ تونلی کوچک در مواردی گزینه ی مناسبی برای انتخاب محسوب می شود، که قرار باشد، بسته بندی و شیرینک کردن محصولات با کارتن و کفی انجام شود. همان طور که از نام این محصول پیداست، این دستگاه مناسب برای بسته بندی محصولات با ابعاد کوچک مانند کارتن کوچک، مواد غذایی و… می باشد. نوع کارکرد این دستگاه به صورت نیمه اتومات می باشد، و افرادی که فضای کافی را برای قرار دادن دستگاه در اختیار ندارند، گزینه ی مناسبی برای انتخاب می باشد. در مورد قیمت دستگاه شیرینگ تونلی کوچک هم باید بگوییم، که با توجه به این که در ابعاد کوچک طراحی و تولید می شوند، به عنوان یکی از دستگاه مقرون به صرفه و اقتصادی موجود در بازار محسوب می شوند. با توجه به این که اندازه ی کوچکی دارند، فقط در نوع برقی تولید و نوع نایلون انتخابی برای دستگاه از نوع پلی اتیلن (PE) می باشد.
رول (نایلون) انتخابی برای استفاده در این دستگاه از نوع پلی اتیلن و ضخیم تک لا می باشد، که یک عدد از بالا و یک عدد از پایین باید بر روی دستگاه نصب شود. با توجه به این که قرار است، برای شیرینگ کردن محصولات سنگین و نیمه سنگین مورد استفاده قرار بگیرد، رول انتخابی باید از رول شیرینگ ضخیم استفاده شود. تونل حرارتی از یک موتور جهت گردش هوای گرم استفاده می شود، و این مسئله سبب سیرکولاسیون هوای گرم درون تونل حرارتی و گردش هوای یکنواخت با دمای ثابت می شود، که از سوختن رول شیرینگ جلوگیری می کند. پس از این که محصول مد نظر شما از تونل خارج شود، مجهز به فن خنک کننده می باشد، تا بتواند بعد از حرارت دیدن محصول، آن را خنک کند. دستگاه حتماً باید کنترلر دما داشته باشد، تا بتوانید حین کار و بسته بندی با توجه به نوع محصول دمای درون تونل را بر روی یک مقدار ثابت تنظیم کنید. در مورد اجزای تشکیل دهنده ی شیرینگ پک تونلی باید بگوییم، که متشکل از 3 بخش جهت نوار نقاله برای انتقال محصول، بخش دوخت دستگاه و تونل حرارتی می باشد.
تاریخ ارسال : 1402/06/20
زخم بستر (زخم فشاری) در پوست و بافت های زیر پوستی و به خاطر فشار ممتد و طولانی مدت بر پوست ایجاد می شود. این زخم در بخش هایی از بدن ایجاد می شود، که پوست روی یک برجستگی استخوانی قرار می گیرد، که در بین آن ها عضله ای وجود ندارد. زخم بستر در افرادی تشکیل می شود، که مجبورند، برای مدت طولانی در یک وضعیت ثابت بخوابند، و توانایی تغییر وضعیت خود در بستر را ندارند.
یکی از مشکلاتی ممکن است، با بالا رفتن سن افراد رخ دهد، زخم بستر می باشد. افرادی که به خاطر دلایل مختلف مانند بستری بودن در بیمارستان یا نشستن روی صندلی چرخدار قادر به حرکت و جا به جایی نیستند، و در بیشتر موارد به خاطر این که در یک جا ساکن هستند، و حرکت نمی کنند، مستعد زخم بستر هستند، اگرچه این بیماری دلایل علمی خودش را دارد.
در این بخش به بررسی موارد مختلف اعم از زخم بستر چیست و چگونه درمان می شود؟، انواع زخم بستر، علت زخم بستر و... بپردازیم.
زخم بستر (زخم فشاری) به خاطر آسیب به ناحیه ای از پوست که به خاطر فشار مداوم بر روی آن ناحیه برای مدت طولانی ایجاد می شود، به وجود می آید. این فشار می تواند جریان خون را در ناحیه آسیب دیده کاهش دهد، که ممکن است، باعث آسیب بافتی و مرگ بافت شود. دلیل به وجود آمدن زخم بستر فشار طولانی مدت بر روی پوست می باشد، که از جریان خون سالم جلوگیری می کند. اگر جزو آن دسته از افرادی هستید، که در تغییر وضعیت بدن خود مشکل دارید، ممکن است، در معرض آسیب های فشاری یا زخم بستر باشید. افرادی که به خاطر اسپاسم عضلانی دچار ناراحتی می شوند، قطعاً بیشتر در معرض زخم بستر می باشند، و ممکن است نیاز به مراقبت ویژه داشته باشند. این مشکل در افراد سالمند به خاطر دلایل مختلف و پایین بودن مراقبت هایی که در زمینه ی مراقبتی و بهداشتی انجام می شود، ایجاد می شود. قطعاً زمانی که این مشکل ایجاد می شود، می تواند بر روی کیفیت زندگی افراد تأثیرگذار باشند، و برای سلامتی مضر و خطر آفرین است، پس به عنوان پرستار سالمند در منزل و یا کسی که از سالمند مراقبت می کند، اگر از فردی مراقبت می کنیم، که مستعد گرفتار شدن به این بیماری است باید حواسمان را جمع کنیم.
در صورتی که این فشار ادامه پیدا کند، باعث می شود، که خون رسانی به این قسمت ها کم شود، و در پایان قطع شود، پس منجر به مرگ سلولی می شود، که در این حالت قسمت آسیب دیده بیشتر در معرض عفونت قرار می گیرد، و در آخر به شکل زخم ظاهر می شود. زخم هایی که بدین شکل ایجاد می شوند، با توجه به مراحلی که ایجاد می شوند، در 4 دسته قرار می گیرند، زخم ها در جزئیاتی که با هم دارند، با هم متفاوت هستند، و شدت آن ها از ضعیف تا شدید می باشد. احتمال ابتلا به عفونت در زخم هایی که جدی تر است، بیشتر است، و هر چقدر آن زخم به مرحله 3 و 4 نزدیک تر باشد، مدیریت زخم و جلوگیری یا متوقف کردن پیشرفت آن سخت و دشوار می باشد.
در صورتی که افراد برای مدت زمان زیادی در حالت درازکش به شانه قرار بگیرند، زخم بستر در نقاط زیر به وجود می آید.
هم چنین افرادی که مدت زیادی بر روی ویلچر می نشینند، زخم بستر در محل های زیر تشکیل می شود.
افرادی که برای مدت زمان طولانی در بستر خود می خوابند، و یا بر روی ویلچر می نشیند، و نمی تواند وضعیت خود را به صورت مرتب عوض کرده، و خود را جابجا کند. بهتر است، زمانی که این اتفاق برای شما می افتد، بهتر است، باید نسبت به ویزیت پزشک در منزل و یا مراجعه با مراکز درمانی نسبت به درمان آن اقدام کنید.
علت ایجاد زخم بستر فشاری می باشد، که به خاطر فشرده شدن ممتد پوست بین برجستگی استخوانی زیرین از یک طرف و سطح بستر از سمت دیگر مویرگ های تغذیه کننده پوست مسدود می شوند. تا زمانی که این فشار برقرار است، این مویرگ ها بسته می مانند. در یک فرد سالم، فرد در هنگام خواب به صورت غیر ارادی مرتباً وضعیت خود را عوض می کند، و به این ترتیب محل هایی از پوست را که زیر فشار قرار می گیرند، را مرتباً تغییر می دهد، و به این ترتیب اجازه می دهد، که به طور نوبتی به همه قسمت های پوست زیر بدن خون برسد. در یک فرد بیمار اما این مکانیسم خوب کار نمی کند. بیمار مدت های طولانی در یک وضعیت ثابت دراز می کشد.
در صورتی که شما زیاد حرکت نکنید، و وضعیت بدن خود را تغییر ندهید، ممکن است، زخم بستر ایجاد شود. دلایل بی حرکت بودن وضعیت بدن می تواند به خاطر
از علل دیگر ایجاد زخم بستر می توان به موارد زیر اشاره کرد.
با ورود افراد به سنین بالاتر پوست این افراد نازک تر، ظریف تر، با قابلیت کشش کمتر، خشک تر و شکننده تر از جوان ها است. قطعاً با وجود این وضع قدرت ترمیم و تکثیر پوست هم کمتر می شود.
به خاطر آسیب های نخاع و یا دیگر بیماری ها یا آسیب های دستگاه عصبی می تواند سبب کاهش حس لمس و همراه با آن کاهش حس درد بیمار شود. به این ترتیب بیمار از تشکیل زخم بستر بی خبر می ماند، و فشار را به پوست ادامه می دهد، و زخم گسترش پیدا می کند.
در صورت که از بیماری های مزمن و طولانی رنج می برید، قطعاً کاهش وزن شدید می تواند سبب کم شدن حجم عضلات و چربی زیر پوستی شده، و حالت بالشتک نرمی را که این بافت ها در زیر پوست ایجاد می کنند، را از بین می رود. در اثر آن پوست تحت فشار زیاد قرار گرفته و زخم می شود.
کم شدن دریافتی کالری، پروتئین، ویتامین، مواد معدنی و آب می تواند سبب از دست رفتن سلامتی پوست و مستعد شدن آن به زخم بستر شود.
عدم کنترل ادرار می تواند سبب مرطوب شدن پوست شود، و این می تواند پوست را مستعد به زخم بستر کند. آلودگی پوست به باکتری های مدفوع زمینه را برای عفونی شدن زخم بستر فراهم می کند.
در صورتی که پوست شما زیاد عرق می کند، و مرطوب است، و هم پوست خیلی خشک اصطکاک بیشتری با پارچه بستر داشته و احتمال ایجاد زخم بستر را بیشتر می کند.
بیماری های گردش خون مثل دیابت به خاطر آسیب رساندن به تغذیه پوست می توانند احتمال ایجاد زخم بستر را بیشتر کنند.
سیگار جریان خون پوست را کم می کند، و اکسیژن خون را هم کم می کند. پس افرادی که سیگار می کشند، زخم بستر سریع تر تشکیل می شود، و مدت زمان بهبود پیدا کردن آن طول می کشد.
گاهی اوقات ممکن است، به خاطر بیماری و یا مصرف دارو دچار اختلال حواس و اختلال در قوای شعوری می شوند، کمتر خود را در بستر حرکت می دهند، و در صورت تشکیل زخم بستر دیرتر متوجه آن می شوند.
اسپاسم عضلات یا حرکات غیر ارادی عضلات در برخی بیماری ها می تواند سبب سایش زیاد پوست بر بستر و ایجاد زخم بستر شود.
زمانی که پوست زخم می شوند، به مرور زمان به خاطر رشد میکروب ها عفونی می شود. ترشحاتی از زخم خارج شده، و زخم بسیار بد بو می شود.
عفونت پوست می تواند به استخوان و یا مفصل زیر آن گسترش پیدا می کند، و سبب بروز عفونت در آن ها شود.
باکتری هایی که در محل زخم بستر شروع به رشد و تکثیر می کنند، می توانند به جریان خون وارد می شود، و سبب عفونت سراسری در بدن و مرگ بیمار شوند.
در صورتی که زخم بستر برای مدت زمان طولانی باقی بماند، ممکن است، در پوست آن محل نوعی سرطان پوست به نام Squamous cell carcinoma ایجاد شود.
در صورتی که زخم های بستر که در مراحل یک یا دو باشند، با درمان مناسب می توانند به مرور زمان با گذشت چند هفته بهبود پیدا می کنند. درمان مراحل سوم و چهارم سخت و مشکل می باشد. بیمارانی که به خاطر بیماری شدید و مزمن دیگر امید چندانی به زندگی ندارند، فقط سعی در کاهش درد زخم بستر می شود. در درمان یک زخم بستر افراد زیر باید با هم همکاری داشته باشند
اولین کاری که باید برای درمان انجام شود، بدون این که برایتان مهم باشد، در کدام مرحله از آن می باشید، حذف فشار ممتدی می باشد، که سبب تشکیل زخم شده است.
زمانی که این زخم رد نقاط مختلفی از بدن شما به وجود می آید، باید در فواصل زمانی مشخص تغییر وضعیت دهید، و در وضعیت مناسب قرار بگیرد. اگر جزو افرادی می باشید، که بر روی صندلی چرخدار می نشیند باید هر 15 دقیقه و کسی که دراز کشیده است، باید هر یک ساعت یک بار وضعیت خود را عوض کند. پرستار بیمار می تواند در این کار به بیمار کمک کند. استفاده از وسایل خاص می تواند به بلند کردن و جابجا کردن بیمار بدون مالش زیاد به بستر کمک کند.
استفاده از بالشت یا بالشتک ها می تواند به بیمار کمک کند، تا در وضعیت مناسب قرار بگیرد، به طوری که فشار زیادی به مجل زخم وارد نشود. از بالشتک های حاوی هوا یا آب می توان در زیر محل هایی که زخم ایجاد شده است، استفاده کرده، تا فشار کمتری به آن وارد شود.
برای این که بافت ها بهبود پیدا کنند، باید اول از دست بافت های مرده رها شوند. برای این کار انجام شود، بهتر است، مراحل زیر طی شود.
وسایل شستشو تحت فشار یا حوضچه های با آب در حال چرخش یا استفاده از پانسمان های خاص که سبب کنده شدن بافت های مرده از زخم می شوند. استفاده از مواد شیمایی مخصوص که مشابه با آنزیم عمل کرده و بافت مرده را در خود حل می کنند.
برای این که بتوانید از ایجاد عفونت جلوگیری کنید، بهتر است، زخم را تمیز نگه داشت. زخم مرحله یک را می توان مرتب با آب تمیز و صابون ملایم شستشو داد، اما زمانی که زخم ایجاد می شود، شستشو باید با محلول سالین یا نمکی انجام شود.
پانسمان سبب خشک نگه داشتن زخم و ممانعت از ورود میکروب به آن می شود. انواع مختلف پانسمان به صورت گاز، ژل، فوم یا فیلم وجود دارند.
اقدامات دیگری در این رابطه می توانید انجام دهید، شامل
به این دسته از بیماران داروهایی داده می شود، تا بتوانند شدت درد ناشی از زخم را کمتر کنند. در صورت عفونی شدن زخم به بیمار آنتی بیوتیک داده می شود، تا وضعیت تغذیه بیمار بهتر شود. ویتامین سی و روی می توانند برای درمان زخم بستر کمک کننده باشند. در موارد اسپاسم عضلات از یک شل کننده عضلانی استفاده می شود.
قطعاً همان طوری که می دانید پیشگیری بهتر از درمان می باشد. تأثیرگذارترین روش در پیشگیری از ایجاد زخم بستر تغییر وضعیت دادن مکرر بیمار است. این تغییر وضعیت دادن باید به صورت مکرر و مرتب باشد. زمانی که می خواهید وضعیت خود را تغییر دهید، باید سعی کنید، به پوست کشش و آسیبی وارد نشود، و باید بدن را در وضعیت هایی قرار داد، تا قسمت هایی که بیشتر در معرض زخم بستر هستند، تحت فشار کمتری قرار گیرند.
حتماً باید پوست را در فواصل زمانی مشخص مرتباً تمیز شود، تا از ایجاد زخم جلوگیری شود. هم چنین باید از نظر غذایی هم وضعیت بیمار خوب باشد.
در صورتی که بر روی ویلچر قرار دارید، بهتر است، به نکات زیر توجه کنید.
هم چنین هنگام تغییر وضعیت در بستر هم به نکات مهم زیر توجه داشته باشید.
تاریخ ارسال : 1402/06/20
خطر عوارض جانبی با درمان کوتاه مدت با دگزامتازون کم است. یک استثنا، درمان با دوز بالا تزریقی است، که در آن باید به جابجایی الکترولیت ها و تشکیل ادم و همچنین افزایش فشار خون، نارسایی قلبی، آریتمی قلبی یا تشنج توجه کرد. در این جا، حتی با تجویز کوتاه مدت، باید تظاهرات بالینی عفونت ها را انتظار داشت. همچنین باید به زخم های معده و روده که اغلب در اثر استرس ایجاد می شوند، و در نتیجه درمان با کورتون ها بدون علامت هستند، توجه کرد. انتظار می رود، درمان طولانی مدت با دوزهای در محدوده یا بالاتر از آستانه کوشینگ (1.5 میلی گرم در روز) عوارض جانبی مشخصی داشته باشد.
دگزامتازون نوعی کورتیکواستروئید می باشد، که می تواند به جلوگیری از آزاد شدن موادی که می توانند سبب ایجاد التهاب در بدن شود، کمک کند. شما می توانید از دگزامتازون برای درمان التهاب پوست، مفاصل، ریه ها، آسم، آلرژی و آرتروز و... استفاده کنید. گاهی اوقات هم ممکن است، پزشک تشخیص دهد، نیاز است، برای درمان بیماری های دیگری اعم از اختلالات خونی، بیماری های غدد فوق کلیوی، بهبود و کنترل علائم کرونا هم مورد استفاده قرار می گیرد.
دگزامتازون یک گلوکوکورتیکوئید مصنوعی با اثر کند است، و برای درمان فرآیندهای آلرژیک و التهابی و همچنین بیماری های تنفسی استفاده می شود.
آمپول دگزامتازون در انواع داروهایی وجود دارد، که سیستم ایمنی را سرکوب می کند، تا فرآیندهای آلرژیک و التهابی را متوقف کند. برای این منظور می توان از دگزامتازون به صورت داخلی یا خارجی استفاده کرد. ماده فعال، از جمله، در عصب شناسی (برای ادم مغزی)، برای بیماری های تنفسی (آسم)، در پوست، عفونی شناسی، انکولوژی، روماتولوژی و چشم پزشکی استفاده می شود. با توجه به این که دگزامتازون دارای خواص ضد حساسیت، ضد فلوژیستی و تثبیت کننده غشا است، و بر متابولیسم کربوهیدرات، پروتئین و چربی تأثیر می گذارد. اثر تسکین دهنده بر فرآیندهای التهابی دارد. به ویژه آزاد شدن پروستاگلاندین ها را مهار می کند. این ها مواد پیام رسان هستند، که نقش کلیدی در پیشرفت التهاب دارند.
به دلیل طیف گسترده ای از اثرات، گلوکوکورتیکوئیدها مانند دگزامتازون می توانند عوارض جانبی زیادی داشته باشند. با این حال، این موارد معمولاً با کاربرد و دوز صحیح به خوبی قابل کنترل هستند. دگزامتازون یک کورتیکواستروئید طولانی اثر با مدت اثر تا 48 ساعت است. برای استفاده طولانی مدت بیش از 4 هفته، برای جلوگیری از سندرم کوشینگ، دوز روزانه 1.5 میلی گرم نباید بیشتر شود. دگزامتازون دارای اثر گلوکوکورتیکوئیدی چندین برابر قوی تر از پردنیزولون و پردنیزون است، و 30 برابر قوی تر از هیدروکورتیزون است. هیچ اثر مینرالوکورتیکوئیدی ندارد.
جهت استفاده از خدمات تزریقات در منزل کرج و تزریق آمپول در منزل با سلامت نوین تماس بگیرید.
پس از مصرف خوراکی، دگزامتازون به سرعت و تقریباً به طور کامل در معده و روده کوچک جذب می شود. فراهمی زیستی 80-90٪ است. دگزامتازون وابسته به دوز به آلبومین های پلاسما متصل می شود. در دوزهای بسیار بالا، بیشتر آن آزادانه در خون گردش می کند. با نیمه عمر بیولوژیکی بیش از 36 ساعت، دگزامتازون یکی از گلوکوکورتیکوئیدهای طولانی اثر است. با تجویز مداوم روزانه، تجمع و مصرف بیش از حد امکان پذیر است. نیمه عمر حذف (سرم) دگزامتازون در بزرگسالان به طور متوسط حدود 250 دقیقه (80 ± دقیقه) است. دفع عمدتاً کلیوی به شکل الکل دگزامتازون آزاد است. متابولیسم تا حدی رخ می دهد، متابولیت ها نیز عمدتاً از طریق کلیه ها به صورت گلوکورونات ها یا سولفات ها دفع می شوند. اختلالات عملکرد کلیه تأثیر قابل توجهی بر حذف دگزامتازون ندارد. در مقابل، نیمه عمر حذف در بیماری های شدید کبدی طولانی می شود.
مقدار دوز بستگی به نوع و شدت بیماری و پاسخ فردی بیمار دارد. به طور کلی، در ابتدا از دوزهای نسبی استفاده می شود، که به طور قابل توجهی در اشکال حاد و شدید بیشتر از بیماری های مزمن است.
تجویز طولانی مدت و با دوز کمتر دگزامتازون ممکن است، در درمان محافظه کارانه تومورهای مغزی غیرقابل عمل و در طول پرتو درمانی ضروری باشد.
درمان با دگزامتازون باید قبل از اولین دوز آنتی بیوتیک شروع شود:
0.25 تا 0.75 میلی گرم در روز به صورت خوراکی به صورت تک دوز. در صورت لزوم، تجویز اضافی مینرالوکورتیکوئید (فلودروکورتیزون). در مورد استرس فیزیکی خاص (مانند تروما، جراحی)، عفونت های میان درآمد، و غیره، ممکن است، دو تا سه برابر افزایش دوز و در مورد استرس شدید (مثلاً زایمان) تا ده برابر افزایش یابد.
محلول تزریقی دگزامتازون به آرامی (3-2 دقیقه) به صورت داخل وریدی تزریق یا انفوزیون می شود. تجویز عضلانی در صورت مشکلات وریدی و عملکرد گردش خون پایدار امکان پذیر است. تزریق داخل وریدی مستقیم به خط IV نسبت به IV ارجحیت دارد. کاهش دوز ممکن است در کم کاری تیروئید یا سیروز کبدی لازم باشد.
قرص ها به طور کامل همراه با مایع کافی همراه یا بعد از غذا بلعیده می شوند.
محلول خوراکی دگزامتازون برای کودکان از نوزادی (از جمله نارس) تا تقریباً 11 سال تأیید شده است. اشکال دوز بالاتر باید برای نوجوانان و بزرگسالان استفاده شود. محلول باید در حین یا بعد از غذا مصرف شود.
آرتروز التهابی فعال، دردناک، اپی کندیلیت حاد هومری در بزرگسالان. دوز به شدت علائم و اندازه مفصلی که باید درمان شود، بستگی دارد، که
دوز کل بستگی به تعداد، اندازه و محل تزریق و شدت بیماری دارد.
به طور کلی، 2.5 تا 5 میلی گرم دگزامتازون (به طور دقیق یا گسترده) در ناحیه بیشتر درد و درج تاندون ها نفوذ می کند.
خطر عوارض جانبی با درمان کوتاه مدت با دگزامتازون کم است. یک استثنا، درمان با دوز بالا تزریقی است، که در آن باید به جابجایی الکترولیت ها و تشکیل ادم و همچنین افزایش فشار خون، نارسایی قلبی، آریتمی قلبی یا تشنج توجه کرد. در این جا، حتی با تجویز کوتاه مدت، باید تظاهرات بالینی عفونت ها را انتظار داشت. همچنین باید به زخم های معده و روده که اغلب در اثر استرس ایجاد می شوند، و در نتیجه درمان با کورتون ها بدون علامت هستند، توجه کرد. انتظار می رود، درمان طولانی مدت با دوزهای در محدوده یا بالاتر از آستانه کوشینگ (1.5 میلی گرم در روز) عوارض جانبی مشخصی داشته باشد.
عوارض جانبی زیر ممکن است، رخ دهد، که بسیار به دوز و مدت درمان بستگی دارد، و بنابراین نمی توان تعداد دفعات آن ها را مشخص کرد.
اثربخشی گلوکوکورتیکوئیدها را می توان با موارد زیر کاهش داد.
استروژن ها
مهارکننده های CYP3A مانند B. کتوکونازول، ایتراکونازول، ریتوناویر و کوبی سیستات.
سایر تعاملات
مصرف زیر ملتحمه دگزامتازون در بیماری های چشمی ناشی از ویروس ها، باکتری ها و قارچ ها و همچنین جراحات و فرآیندهای زخم قرنیه منع مصرف دارد.
در دوران بارداری، به ویژه در 3 ماه اول، فقط پس از ارزیابی دقیق سود و خطر استفاده شود. دگزامتازون از جفت عبور می کند، و اختلالات رشد جنین را نمی توان با درمان طولانی مدت رد کرد. افزایش خطر شقاق دهان به دلیل تجویز گلوکوکورتیکوئیدها در سه ماهه اول مورد بحث قرار گرفته است. اگر دگزامتازون در پایان بارداری استفاده شود، خطر آتروفی قشر آدرنال وجود دارد، که نیاز به درمان تدریجی نوزاد دارد.
دگزامتازون وارد شیر مادر می شود، و فقط باید در دوران شیردهی پس از ارزیابی دقیق خطر و فایده استفاده شود. آسیب به نوزاد تا به امروز مشخص نیست. اگر استفاده از دوزهای بالا ضروری باشد، شیردهی باید قطع شود.
تاریخ ارسال : 1402/06/20
شستشوی گوش روشی برای تمیز کردن گوش و جلوگیری از تجمع جرم گوش می باشد. شستشو شامل وارد کردن مایعات در گوش برای خارج کردن جرم گوش است.
برای این که گرفتگی گوش را برطرف کنید، بهترین راهکار رفع آن شست و شوی گوش می باشد. شستشوی گوش را می توانید در منزل هم انجام دهید، ولی بهتر است، بعد از ویزیت پزشک در منزل نسبت به شست و شوی گوش اقدام کنید. این مسئله ممکن است، برای شما پیش بیاید، که گوش شما بگیرد، و نتوانید به راحتی صداها را بشنوید. به وجود آمدن این گرفتگی می تواند به خاطر تجمع جرم ها (موم های داخل گوش) می باشد، که در اکثر موارد هنگام سرماخوردگی به وجود می آید. زمانی که این اتفاق برای شما می افتد، بهتر است، سراغ قطره ی شستشوی گوش بروید، و یا از گوش پاک کن استفاده کنید، ولی بهتر است، انجام این کار می تواند شرایط را برای شما بدتر کند، و یا به گوش شما آسیب بزند.
برای شستشوی گوش در منزل و یا در مراکز درمانی از دو روش زیر استفاده می شود.
جهت استفاده از خدمات شستشوی گوش در منزل با سلامت نوین تماس بگیرید.
پزشک شستشوی گوش را جهت خارج کردن جرم گوش تجمع یافته که ممکن است، علائم زیر را ایجاد کند، انجام می دهد.
در بیشتر موارد پزشکان معمولاً شستشوی گوش را توصیه نمی کنند، مگر این که علائم شخص به خاطر تجمع جرم گوش باشد. راهکارهایی که جایگزین خارج کردن جرم اضافی گوش شامل ریختن قطره های نرم کننده جرم گوش در گوش ها و یا این که پزشک با دستگاه ساکشن جرم را خارج کند. به دلیل خطر آسیب دیدن پرده گوش افراد نباید سعی کنند، جرم گوش را در خانه و با استفاده از وسایلی مانند گوش پاک کن یا سنجاق مو خارج کنند.
برخی از افراد نباید افراد گوش خود را شست و شو دهند، چون که در این موارد خطر پارگی پرده گوش و آسیب بیشتر می باشد. این افراد شامل کسانی است، که اوتیت خارجی شدید، که گوش شناگر نیز نامیده می شود، و کسانی که سابقه موارد زیر را دارند:
برخی از عوارض جانبی بالقوه شستشوی گوش شامل
در صورتی که بعد از شستشوی گوش فرد علائمی مانند درد ناگهانی، حالت تهوع یا گیجی احساس کرد، باید فوری شتسشو را متوقف کرد.
گاهی اوقات ممکن است، تولید جرم گوش بیش از اندازه باشد، و این که اختلالی در آن ایجاد شده باشد. زمانی که این اتفاق می افتد، به تشخیص پزشک شستشوی گوش در صورتی که لازم باشد، باید گوش را شست و شو دهید. انجام این کار اغلب در کلینیک ها و یا مطب ها انجام می شود، ولی در برخی از مواقع ممکن است، برخی از افراد همچون سالمندان یا افراد بیمار ترجیح دهند، این خدمات را در منزل دریافت کنند. با توجه به این که انجام این کار دقت بسیار زیادی را لازم دارد، شستشوی گوش حتماً باید توسط پزشک با تجربه و آموزش دیده انجام شود. از این رو افراد می توانند از خدمات پزشک شستشوی گوش در منزل استفاده کنند.
با توجه به این که تجمع موم داخل گوش می تواند سبب کاهش شنوایی افراد شود، ولی در واقع از گوش مراقبت می کند. این جرم با ترشح غده ای و ماده به اسم سرومن به وجود می آید، که با توجه به ترکیبات ژنی انسان ها متفاوت می باشد، و در بعضی ها به صورت خشک و برخی ها مرطوب می باشد. بعد از این که حمام کردید، جرم گوش آب را جذب می کند، و سبب افزایش حجم خواهد شد، که کانال گوش را مسدود می کند، و سبب حس گرفتگی در گوش می شود. در این موقعیت اغلب برای تمیز کردن از گوش پاک کن استفاده می کنند، که با تصور غلط این اشیا می تواند جرم ها را از عمق گوش خارج کند، اما این کار بسیار اشتباه می باشد، و سبب گرفتگی و حل دادن بیشتر موم گوش به عقب شده که کانال های گوش را مسدود می کند، که سبب آسیب خواهد شد. به طور کلی می توان گفت که به خاطر تجمع جرم گوش کودکان تا قبل از این که شنوایی را مختل کند، و به گرفتگی دائمی دچار شود، باید به مطب پزشک متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کرد، تا بررسی و درمان صورت گیرد. در صورتی که کودک شما از مراجعه به مراکز درمانی می ترسد، می توانید از خدمات شست و شوی گوش در منزل استفاده کنید.
ممکن است، این سوال برای افرادی که می خواهند نسبت به شستشوی گوش اقدام کنند، پیش بیاید، که بعد از شستشوی گوش چه کنیم؟ برای پاسخ به این سوال شما باید گفت، که بهتر است، بعد از شست و شوی گوش مراقبت هایی که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم، را انجام دهید.
جهت اطلاع از قیمت شستشوی گوش در منزل با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید، و بعد از دریافت اطلاعات مد نظر خود نسبت به دریافت خدمات شستشوی گوش در منزل اقدام کنید.
تاریخ ارسال : 1402/06/20
آمپول نوروبیون به عنوان یک داروی تقویتی محسوب می شود، که در دو مدل آمپول و قرص برای استفاده ی بیماران وجود دارد. با توجه به این این آمپول همانند دیگر آمپول دارای عوارض و فوایدی می باشد، با ما همراه باشید، تا در این مقاله به بررسی فواید و عوارض آمپول نوروبیون در منزل و یا مراکز درمانی بپردازیم.
آمپول نوروبیون به عنوان نوع تزریقی مکمل نوروبیون می باشد، که در داروخانه های در حال عرضه هستند. شرکت های دارویی مختلفی این دارو را برای درمان و بهبود پیدا کردن بیماران تولید می کنند. این آمپول متشکل از برخی ویتامین های گروه ب می باشد، و بعد از این که از خدمات ویزیت پزشک در منزل استفاده کردید، توسط پزشک معالج برای شما تجویز خواهد شد. تزریق آمپول در منزل معمولاً برای درمان کم خونی، سوزن سوزن شدن پوست، اختلالات عصبی و احساس خستگی مفرط توصیه می شود. به طور کلی هم می توان گفت، که نوروبیون معمولاً عوارض جانبی خاصی را برای افراد در پی ندارد، ولی ممکن است، برخی مشکلات مانند اختلالات گوارشی، آلرژی پوست و تهوع در برخی از افراد نمایان شود. نکته ی مهمی که حتماً باید به آن توجه داشته باشید، این است، که مصرف آن محدودیت سنی دارند، و به هیچ عنوان برای افراد زیر 14 سال اصلا توصیه نمی شود. حتماً مصرف آن باید تحت نظر پزشک باشد، تا در صورتی که داروی دیگر مصرف می کنید، با این آمپول تداخل نداشته باشد.
در مورد آمپول نوروبیون بیشتر بدانید.
نوروبیون نوعی مکمل ویتامین B و حاوی ویتامین های B1 ،B6 ،B12 است. این ویتامین ها اعصاب را تغذیه، محافظت و بازسازی می کنند. ویتامین B1 (تیامین مونونیترات) در هدایت تکانه های عصبی نقش دارد. ویتامین B6 (پیریدوکسین هیدروکلراید)، نقش اساسی در سیستم عصبی به ویژه در متابولیسم انتقال دهنده های عصبی ایفا می کند، و B12 (سیانوکوبالامین ) در متیلاسیون (یک فرایند بیوشیمیایی) سیستم عصبی نقش دارد. مشخصات ویتامین های موجود در نوروبیون به شرح زیر می باشد.
آمپول های نوروبیون حاوی ترکیبی از ویتامین های B1، B6 و B12 هستند، که برای روند تنظیم شده متابولیسم عصبی اهمیت ویژه ای دارند. مانند همه ویتامین ها، آن ها نیز اجزای غذایی ضروری هستند، که ارگانیسم قادر به تولید آن ها نیست. دیگر اثرات این آمپول شامل کاهش سریع درد به ویژه کمردرد، بهبود سرعت انتقال عصبی، تسریع بازسازی اعصاب آسیب دیده، درمان حمایتی بیماران مبتلا به انواع پلی نوروپاتی ها مثل معتادان به الکلی، مبتلایان به دیابت و در مواردی تغییرات تحلیل برنده در ستون فقرات است. شواهدی وجود دارد، مبنی بر اینکه ویتامین B1 اثر مسدود کننده ای بر هدایت درد دارد. (اثر ضد درد)
در مورد میزان و مقدار و حتی زمان تزریق نوروبیون باید بگوییم، که تمام این موارد باید توسط پزشک معالج شما تعیین شود. همچنین طول درمان با این دارو در افراد مختلف با توجه به شرایط و مشکل آن ها متغیر است. ولی به طور باید بگوییم، که آمپول نوروبیون به صورت عضلانی و عمیق به افراد تزریق می شود، و اگر بیمار نیاز حادی به ویتامین B داشته باشد، باید روزی یک آمپول تزریق کند. ولی اگر جزو افرادی هستید، که می خواهید بدن خود را تقویت کنید، توصیه می کنیم، که ظرف مدت یک تا دو ماه نهایتاً 8 بار تزریق نوروبیون داشته و پس از آن هر ماه فقط 1 بار از آن استفاده کنید. اگر جزو افرادی هستید، که برای انجام انواع تزریقات نمی توانید از منزل خارج شوید، از خدمات درمانی در منزل استفاده کنید.
گاهی اوقات ممکن است، برخی از افراد به خاطر وجود مشکلات مختلف بعد از تزریق آمپول نوروبیون دچار هر یک از عوارض زیر شود.
نوروبیون به عنوان مکمل تغذیه مورد استفاده عموم قرار گرفته است. از این رو برای افرادی که دچار کمبود ویتامین های گروه B) B کمپلکس، B1 (تیامین)، ویتامین B6 (پروکسیدین)، ویتامین B12 (سیانوکبالامین)) هستند، مفید است. کاربردهای دیگر قرص و آمپول نوروبیون پیشگیری یا درمان بعضی بیماری هاست، شامل موارد زیر می باشد.
ناسازگاری هایی که در مورد آمپول های نوروبیون وجود دارد، شامل موارد زیر می باشد.
همیشه این دارو را دقیقاً همان طور که پزشک به شما گفته است، استفاده کنید. اگر مطمئن نیستید، با پزشک خود مشورت کنید. دوز توصیه شده برای آمپول نوروبیون به شرح زیر می باشد.
در صورتی که قصد انجام تزریقات در منزل را دارید، بهتر است، به نکات مهم زیر توجه کنید.
قطعاً درد ناشی از تزریق آمپول نوروبیون به نسبت دیگر آمپول ها بیشتر می باشد. از دلایلی که باعث می شود، شما هنگام تزریق درد احساس کنید، مربوط به مواد تشکیل دهندهی دارو و غلظت آن می باشد.
مصرف نوروبیون در بیشتر موارد به صورت داخل عضلانی تزریق می شوند. اما باید به طور کلی باید بگوییم، که تزریق ویتامین های گروه B به سرم نیازی ندارد. جهت استفاده از خدمات تزریق سرم در منزل با سلامت نوین تماس بگیرید.
ترکیبات فعال آمپول نوروبیون شامل موارد زیر می باشد.
تیامین هیدروکلراید (ویتامین B1)، پیریدوکسین هیدروکلراید (ویتامین B6) و سیانوکوبالامین (ویتامین B12)
یک آمپول 3 میلی لیتری حاوی